5 tipp, ha már unod a munkahelyedet

2022. január 23. by
kreativitás kreativitás
Értékelés:
(0 szavazat)

Már unod a munkahelyedet és nincs benne kihívás? Szívesen kezdenél valamit magaddal de nincs ötleted mivel is foglalkozz?

Ha nem engedheted meg magadnak, hogy most azonnal egy megfelelőbb munkahelyre válts, más módon is fejlesztheted kreativitásodat.

 

  • Először is keress egy hobbit, amit igazán szeretsz. Ha nincs ilyen, ki kellene próbálnod párat. Egyetértek azzal a nézettel, hogy csak abban lehetsz igazán jó amit szeretsz csinálni. Mire gondolok? Pl. varrás, sport, kertészkedés, körömfestés, írás, kutyasétáltatás, barkácsolás stb.

 

  • Gyakorold sokat, szakíts rá szabadidőt. Ha változtatni szeretnél az életeden azért, hogy jobban érezd magad, kezdd azzal, hogy a munkaidőd után azzal foglalkozol ami boldogabbá tesz.

 

  • Képezd magad! Ha nincsenek meg az anyagi feltételei annak, hogy képzésekre iratkozz be, keress anyagokat a neten. Rengeteg ingyenes csináld magad oktatóvideó vagy ingyen letölthető pdf közül válogathatsz. Engem például jelenleg az online marketing érdekel, roppant érdekesnek találom, és annyi tanulnivalót töltöttem le, hogy hetekig lefoglal majd.

 

  • Csinálj saját vállalkozást a hobbidból másodállásban és kezdd el akármilyen kicsi is. Reklámozd először ismerőseid körében, az még pénzbe sem kerül.

 

  • Majd bátran lépj ki a színfalak mögül. Senki sem fog megtalálni ha bújkálsz. Mutasd meg az arcodat, és irány a közösségi média nagyközönsége és esetleg az online hirdetések.

 

Egy próbát mindenképpen megér, hiszen nincs semmi veszítenivalód. Izgalmasabbá válnak a mindennapjaid, te pedig magabiztosan szárnyalni fogsz ahogyan végre kibontakozhatsz valamiben, amit igazán szeretsz.

 

Légy türelmes, és tartsd észben: A kitartás mindig meghozza a gyümölcsét.

 

 

(Az angol fordítás megtalálható a www.confidenceinlife.com oldalon. Miért hasznos a kétnyelvű olvasás? Ha angol nyelven is elolvasod a bejegyzéseket, ezzel fejleszted a szövegértésedet és a szókincsedet is. A fejlődéshez fontos a rendszeresség, így ha szeretnél értesítéseket kapni a legújabb tartalmakról, iratkozz fel a hírlevélre és likold a facebook oldalt!)

 

 

Legújabb tartalom

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Jelentkezz be

FELIRATKOZTÁL MÁR? Ha szeretnél értesítést kapni a legfontosabb cikkekről, iratkozz fel a hírlevélre! :)

Please enable the javascript to submit this form